Alle recensies

Lees hier alle recensies

Onze Finn heeft het enorm naar zijn zin bij Theo en Dimphie, iedere ochtend staat hij weer te springen om te gaan. Hij zit er helemaal in zijn element en dat doet ons goed.

Angelique / Helmond
November 7, 2019

Rijk heeft het super naar zijn zin bij Theo en Dimphie. Vooral de uitjes naar de verschillende dierentuinen zijn favoriet. Hij is een echte dierenvriend en dat is vooral dankzij al die uitjes en de boeken die ze lezen. Onze dochter Lieve heeft het ook altijd heel erg naar haar zin gehad. En voor ons is het heel fijn dat ze flexibel zijn en met je meedenken!

Annique / Helmond
Juli 2, 2019

Lieve Theo en Dimphie! We komen nu al 3 jaar bij jullie, 3 jaar met de oudste en 1.5 jaar met de jongste! We kunnen ons geen lievere fijnere of betere plek bedenken, nu vanuit Lieshout komen we nog steeds naar jullie voor de opvang van onze allesjes! Rosalie wil nog steeds elke dag naar Theo en Dimphie en huilt tranen met tuiten als ze mee naar huis moet Selina moest eerst een paar maanden wennen maar is nu helemaal thuis bij jullie! Jullie zijn fantastisch en we blijven zeker nog een jaartje bedankt en tot morgen!

Daniek / Lieshout
Juni 2, 2019

Hallo, inmiddels is Emma nu al ruim 1,5 jaar bij jullie en ze doet het super goed. Emma heeft al veel nieuwe dingen geleerd. Erg leuk om te zien hoe jullie hier alle aandacht aan besteden. Ze is super op haar gemak bij jullie en dat is voor ons natuurlijk het alleen belangrijkst. Bedankt voor de goede zorgen en de flexibiliteit!

Liefs Esther en Mark / Helmond
Maart 18, 2019

Onze Maud komt nu al weer 1,5 jaar bij Dimphie en Theo. Ik heb haar in de loop van de tijd flink zien ontwikkelen en met de kindjes is het ook altijd leuk en gezellig. Zodra ze langere afstanden kon lopen mocht ze mee boodschapjes doen!! Voor elke leeftijdscategorie worden er leuke taakjes en activiteiten bedacht! Gastvrije en flexibele opvang.

Nick en Nicole / Helmond
Maart 15, 2019

Hallo! Wat zijn wij als ouders blij met de super opvang die jullie bieden. Als Emma jullie gezichten ziet verschijnt er een lach op haar snoetje. Ze komt nu alweer ruim een half jaar bij jullie over de vloer en ze is al heerlijk gewent. Ik hoop dat jullie nog veel kunnen genieten van elkaar! Want papa en mama gaan in ieder geval met een gerust hart werken.

Liefs Esther en Mark / Helmond
April 9, 2018

Lieve Theo en Dimphie! Rosalie komt nu alweer ruim een jaar bij jullie, het is mooi om te zien hoeveel ze bij jullie leert en onderneemt. Rosalie mag in de ochtend aanbellen en weet niet hoe snel ze in Theo zijn armen moet springen wanneer hij de deur open doet, zo fijn om te zien! Zelfs bij het ophalen kruipt ze nog lekker even tegen Theo aan voor ze toch echt haar jas aan moet doen om mee naar huis te gaan. Jullie zijn een super team en we komen graag bij jullie onze volgende spruit komt dan ook zeker weer bij jullie in de opvang!

Liefs Danny en Daniek / Helmond
Oktober 20, 2017

Seppe komt heel graag bij Theo en Dimphie. Als Theo de deur ’s ochtends opent verschijnt er een lach op zijn gezicht, en als ik hem ’s middags ophaal is hij vrolijk en tevreden. Seppe is er op z’n gemak en vindt het er prima!

Jeroen en Dieke / Helmond
Augustus 2, 2016

Ryan komt nu alweer ruim een jaar bij Stoffeltje Steven. Iedere ochtend staat hij met een grote lach op z’n gezicht door het raam te kijken waar Theo blijft om de deur open te doen, het is dan ook meteen “daaaaag mama!” Iedere dag is dan ook een feestje bij Dimphie, Theo, driesje en de andere kindjes. Wij zijn dan erg blij met alle zorg, aandacht en flexibiliteit die met zo’n enthousiasme aan ons kind (en natuurlijk ook aan de andere kindjes!) wordt gegeven!

Liefs Laura en Theo / Helmond
Maart 16, 2016

Hey Dimphie, Lieve gaat vrolijk naar jullie toe en komt altijd weer lekker vrolijk thuis! Dankjewel voor de goede zorgen en de flexibiliteit!

Annique / Helmond
Augustus 6, 2014

Hoi Dimphie, Linde komt nu bijna een half jaar bij jullie en heeft het goed naar haar zin! Dat vinden wij natuurlijk erg fijn! Ze vindt het heel erg leuk om met de andere kindjes en met hondje Dries te spelen en samen met jullie naar de stad of de Warande te gaan. Thuis heeft ze het vaak over Dimphie, Theo, hondje Dries en de andere kindjes.
Tot donderdag, Linde heeft er zin in!

Ewoud en Britt
Januari 7, 2014

Hoi Dimphie, We zijn heel erg blij met jullie goede zorg voor Cedric. Hij had het gelijk bij jullie naar zijn zin en hij doet het super goed. Hij geniet van alle aandacht die jullie aan hem geven. We zijn ook heel blij met jullie flexibiliteit.

Liefs Arlette en Sebas / Helmond
Oktober 23, 2013

Hallo Dimphie, De site ziet er super uit! Onze drie jongens zijn altijd met veel plezier naar Stoffeltje Steven gegaan. Lars heeft het er nog regelmatig over. Veel succes met de opvang van andere kindjes maar dat zal vast wel gaan lukken!

Groeten, Erwin Verkooijen / Helmond

Hoi lieve zus, Een poosje geleden kreeg ik van jou een smsje waar stond dat deze website het levenlicht had gezien. En tjonge wat een mooie, duidelijke site is het geworden zeg. Maar wat ik nog belangrijker vind is dat ik nu eindelijk eens precies weet wat jij precies doet. Wat een warmte geef jij die kids zeg, en wat een gerust gevoel moeten de ouders hebben als ze hun kroost bij je achter laten. Geweldig. Ik ben trots op je!

Tim / Boxtel
November 4. 2012

Hallo Dimphie, Wat een super mooie website! Ziet er uitnodigend, warm en gezellig uit, net als de opvang bij jullie thuis. Proficiat!

Miriam Wever
Oktober 12, 2012

Dag Theo en Dimphie, Wat een mooie professionele website, ziet er prachtig uit. Ook erg leuk om Yentl terug te zien op je site. Zowel Senna en Yentl hebben een hele fijne tijd bij jullie mogen beleven. Ook jullie heb ik leren kennen als professionele en gastvrije gastouders. Ik kan het iedereen aanraden!! De kids zijn bij jullie in goede handen.

Groeten, Birgit Colen / Helmond
Oktober 8, 2012

Hoi Dimphie en Theo, Kei leuke en duidelijke website. Onze Sander was jullie eerste oppaskindje. Heeft het er nog over hoe gezellig en fijne tijd hij bij jullie heeft gehad. Ik weet zeker dat de kindjes die volgen dit ook zo zullen ervaren. Succes. :)

Ellen / Helmond
Oktober 4, 2012

Beste Dimphie en Theo, Het ziet er erg netjes en leuk uit, super. Erg veel succes met de nieuwe site en jullie goede werk.

Hartelijke groet, Arthur van den Broek / Helmond Stiphout
Oktober 4, 2012

Hoi Dimphie en Theo, Gefeliciteerd met jullie mooie site, hij is echt leuk geworden! Laat die kids nu maar komen want jullie zijn echt leuke “reserve ouders”!!!!!! Onze kids gaan altijd met veel plezier!

Liefs familie Korbijn / Helmond
Oktober 4, 2012

Recensies achterlaten

Laat hier je recensie achter

Je kunt hier een recensie achterlaten via het contactformulier!