Recensies

Laat een recensie achter

Lees hier onze recensies of laat zelf een recensie achter via het contactformulier!

Geschreven recensies

Onze Finn heeft het enorm naar zijn zin bij Theo en Dimphie, iedere ochtend staat hij weer te springen om te gaan. Hij zit er helemaal in zijn element en dat doet ons goed.

Angelique / Helmond
November 7, 2019

Rijk heeft het super naar zijn zin bij Theo en Dimphie. Vooral de uitjes naar de verschillende dierentuinen zijn favoriet. Hij is een echte dierenvriend en dat is vooral dankzij al die uitjes en de boeken die ze lezen. Onze dochter Lieve heeft het ook altijd heel erg naar haar zin gehad. En voor ons is het heel fijn dat ze flexibel zijn en met je meedenken!

Annique / Helmond
Juli 2, 2019

Lieve Theo en Dimphie! We komen nu al 3 jaar bij jullie, 3 jaar met de oudste en 1.5 jaar met de jongste! We kunnen ons geen lievere fijnere of betere plek bedenken, nu vanuit Lieshout komen we nog steeds naar jullie voor de opvang van onze allesjes! Rosalie wil nog steeds elke dag naar Theo en Dimphie en huilt tranen met tuiten als ze mee naar huis moet. Selina moest eerst een paar maanden wennen maar is nu helemaal thuis bij jullie! Jullie zijn fantastisch en we blijven zeker nog een jaartje bedankt en tot morgen!

Daniek / Lieshout
Juni 2, 2019