Over mij

Hallo, mijn naam is Dimphie van den Hurk

Wie is Dimphie van den Hurk?
Ik ben geboren in Boxtel op 16-07-1958 in een gezin met 3 broers. In 1979 ben ik getrouwd met Theo en samen kregen we 3 kinderen. Theo, Jenny en Nick. Zij zijn inmiddels volwassen en opgegroeid tot lieve, sociale, hardwerkende en zelfstandige mensen waar wij beiden supertrots op zijn. Toen zij kleiner waren, heb ik op hun basisschool (Mariaschool Kr. Steenweg Helmond) jarenlang geassisteerd als klassenouder, overblijfmoeder, brigadier en de spelletjes-moeder. Ook heb ik in die jaren een schmink cursus gevolgd, waardoor ik altijd van de partij was bij activiteiten op school zoals: Pasen, Sinterklaas, Kerst, Musicals, Carnaval en schoolkamp.

Previous
Next

Vervolg

Sinds 1976 ben ik  werkzaam als apothekers-assistente. Dit heb ik de laatste 16 jaar gecombineerd met het opvangen van kinderen als gastouder bij mij thuis. In die tijd heb ik zeker 25 kinderen in de leeftijd van o tot 4 jaar een fijn plekje bezorgd. Ik liet ze altijd met pijn in mijn hart vertrekken naar de basisschool!!! Met de meesten heb ik nog steeds heel leuk contact.

Sinds juni 2008 ben ik overdag gestopt met mijn werkzaamheden in de apotheek en ben ik als zelfstandig ondernemer een eigen kinderopvang begonnen: Kinderopvang Stoffeltje Steven.

Ik sta als gastouder ingeschreven bij : Spring , Humanitas en Click (Korein). Inmiddels heb ik de cursussen kinder-EHBO, signalering kindermishandeling en omgaan met kwetsbare kinderen met goed gevolg afgerond. Ik sta ingeschreven in het landelijk register voor Gastouders en heb het certificaat “goed gastouderschap” en het diploma MBO zorg en welzijn in mijn bezit. 

Voor vragen mag u mij natuurlijk altijd even bellen:

Dimphie van den Hurk